Locatie Veenendaal

Locatie Veenendaal

Zandt Gezondheidscentrum

Zandstraat 59

3901 CK Veenendaal

Aanwezig: dinsdag en woensdag

Locatie Utrecht

Locatie Utrecht

Gezondheidscentrum Hoograven

Oud Wulvenlaan 6

3523 XZ  Utrecht

Aanwezig: vrijdag

 

Praktische informatie

Bereikbaarheid

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht ik de telefoon niet rechtstreeks beantwoorden, dan kunt u een bericht achterlaten op de voicemail. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.


Werktijden

Mijn werkdagen in Veenendaal zijn dinsdag en woensdag. In Utrecht werk ik op de vrijdag.

 

Vakantie en waarneming

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 26 augustus juni tot 18 september. Cliënten die reeds bij mij in behandeling zijn kunnen in deze periode terecht een van mijn waarnemers voor dingen die niet kunnen wachten tot de volgende afspraak:  cliënten in Veenendaal kunnen contact opnemen met Tamara van Mierlo 06 44881473, cliënten uit Utrecht met Marie-Cécile Albert 06 40143277.

 

Crisis

Mijn praktijk heeft geen crisisdienst. Indien sprake lijkt te zijn van een crisissituatie, neemt u dan contact op met uw huisarts of – tussen 17:00 en 08:00 uur – met de huisartsenpost. Voor Veenendaal klik hier; voor Utrecht klik hier.

 

Heeft u nog vragen?

U kunt met mij contact opnemen door te bellen met 06 - 549 28 388 of te mailen via info@ppja.nl. Als u zich wilt aanmelden, wilt u dan ook uw telefoonnummer vermelden?